Onze werkwijze

onze werkwijze afbeelding

Een praktische mentaliteit
Waar we sterk in zijn, is onze praktische kijk op de zaak. (En de budgettaire randvoorwaarden.) Innovatief denken en realistisch doen gaan in de KV Bouw-filosofie harmonieus samen. We laten u graag delen in onze expertise. Bovendien kunnen we door nauw samen te werken met andere partners in het bouwproces efficiŽnt onze slagkracht vergroten. Daardoor zijn we in staat om ook grote bouwprojecten van A tot Z te realiseren. We zijn een bedrijf dat staat voor z'n afspraken. En achter z'n kwaliteit!

Samenwerken met Van Dijk Maasland

KV Bouw maakt deel uit van Van Dijk Maasland, een middelgroot bedrijf op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Daardoor kunnen we onze actieradius, waar nodig, verder vergroten. En gebruik maken van de hoogwaardige kennis die Van Dijk Maasland in huis heeft. Ook hebben we de mogelijkheid om de specialisten van Van Dijk Maasland in te schakelen. Met alle voordelen van dien voor u als opdrachtgever.
www.vandijkmaasland.nl

Zekerheid voor alles
Bouwen is vooral een kwestie van vertrouwen. We hebben er de vakmensen voor in huis, mensen die even betrokken als ervaren zijn. Maar bouwen is ook een kwestie van meetbare zekerheden. Die kan KV Bouw u overleggen: in de vorm van certificering volgens ISO 9002-normen en VCA**.


Erkend leerbedrijf
KV Bouw mag zich erkend leerbedrijf noemen voor de beroepsmatige opleidingen†'assistent bouw en infra', 'allround timmerman bouw- en werkplaats' maar ook voor de opleiding†'allround timmerman nieuwbouw'.†Bekijk het†certificaat voor alle opleidingen.†

pijltje